60.000 SHOELOVERS BRUGER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING & 100 DAGE RETUR 📞 4043 1247

Vi har udvidet vores produktion til Portugal

SNEAKER BOOT FABRIKKEN

Vores sneaker boots er håndlavede i Portugal på en fabrik, der ligger uden for Porto, hvor der laves Vinho Verde og Portvin. 

Vi har valgt at samarbejde med denne fabrik, fordi de er eksperter i at lave sneakers og sko med gummisåler. Fabrikken er i dag drevet af Anibal Coelho og hans to sønner Marco og André Coelho. Marco er en visionær, som arbejder ud fra et ønske om at skabe en moderne fabrik. Hans tilgang til produktionen tiltrækker de bedste i faget.

Familien har investeret i den nyeste teknologi inden for produktion, og de moderne faciliteter er med til at sikre, at vi kan give jer det bedste produkt. Produktionen optimeres og samtidig minimeres brugen af strøm. 

Meget af arbejdet er manuelt og det er vigtigt med høj præcision og et godt håndværk, skoene bliver syet af syerskerne på fabrikken. 

Fabrikken er BSCI Auditeret med Level A  og SMETA Auditeret

Sådan bliver dine håndlavede sko til

MØD VORES FABRIKKER

Vi har valgt vores samarbejdspartneres fabrikker på baggrund af deres forsøg på at vælge teknikker og processer der mindsker deres aftryk. Der er fokus på kvalitet, passion og know-how så skoene holder så længe som muligt. 

Læs mere om vores fabrikker

Vores fire fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Vi laver komfortable hæje hæle og ønsker gøre en forskel for kvinder. Vi lytter til vores communitys ønsker, tager vores kunder med på vores designrejse og udvikler vores modeller i dialog med dem. Hvert år indsamler vi penge til organisationer der gør en forskel for kvinder. 

Læs mere

PLANET

Vores produkter og produktion sætter et aftryk på miljø og klima. Men vi prøver at vælge de løsninger der er bedre for vores jord.

Vi har fokus på materialer med lang levetid, produktion og distribution tæt på vores kunder og nye teknologier.

Læs mere

PRODUCT

Transparens er vigtig i vores produktion. Vi benytter os af fabrikker og garverier der arbejder med løsninger og materialer der er bedre for vores sko og vores kunder.

Vi skaber sko i høj kvalitet og hjælper dig med at forstå deres rejse og passe på dem. 

Læs mere

PURPOSE

Roccamores mission er, at inspirere kvinder til at stå stærkt og tage deres plads i verden. Vi bliver inspireret af kvinder med særlige historier, som tør stå op for, hvem de er.
Ved at fortælle deres historier, håber vi at inspirere flere kvinder til at stærkt på deres måde.

Læs mere