40.000 SHOELOVERS BRUGER ROCCAMORE
GRATIS DAG-TIL-DAG LEVERING OG RETUR

#ROCCAMOREREBELS

ANDREAS GYLLING ÆBELØ. BUSINESS ADVISOR, DIVERSITY ADVOCATOR OG #ROCCAMOREREBEL

"Ja, du kan kalde mig Homo!" siger Andreas Gylling Æbelø med et stort smil. "For mig er det ikke et negativt ord. Det er positivt. Et fantastisk ord."

Den erfarne erhvervsrådgiver har en kandidatgrad i retorik og sociologi og ved, hvad ord betyder, og hvad de kan. "Jeg vil gerne afmystificere, hvad du må og ikke må sige til folk. Jeg tror, ​​du kan bruge et hvilket som helst ord, så længe du anvender det positivt."

Andreas brænder for mangfoldighed og fremmer en rummelig kultur i artikler og foredrag.

"Jeg lærer folk at bruge ord på en omsorgsfuld og positiv måde. Det handler om at vise respekt, sikre sig, at alle er med og føler sig godt tilpas."

ALL I WANT FOR XMAS

Andreas har ikke altid været tryg ved at kalde sig Homo.

"Men jeg begyndte at elske det, da jeg fik modet til at indrømme, hvem jeg er. Man skal ikke bare acceptere, hvem man er, man skal elske det og omfavne det."

Så tag Andreas' positive ånd og stolthed og giv som en julegave til alle, du elsker.

Portrættet af Andreas er taget af den prisvindende danske fotograf Marie Hald

SHOP VITA PINK GLITTER

Anna Thygesen. Kommunikationsrådgiver og #RoccamoreRebel

Er der noget Anna Thygesen elsker mere end noget andet, så er det ærlighed. Den åbenhjertige kommunikationsrådgiver har aldrig være bange for at sige sin mening, selvom det, hun siger, måske ikke giver så mange fans eller likes. 

"Jeg kan ikke fordrage hykleri og dobbeltmoral," fastslår hun. Som ekspert i krisekommunikation ved Anna, hvad det er for problemer du kommer ud i, når det, du siger, ikke stemmer overens med det, du gør.

"Jeg forsøger at være ærlig overfor mig selv. At være tro mod det, jeg tror på. Det handler om at kende dine værdier og etik. Hvis du har det på plads, er det lige meget, hvad andre mennesker synes om dig. Derfor kan jeg sagtens kigge ind i spejlet og fortælle mig selv, at jeg gør det godt; jeg har et fantastisk liv."

ALL I WANT FOR XMAS

Vi ville elske at pakke Annas ærlighed og fighterånd ind i en pakke og give den som julegave til alle. Hun er en inspiration og en sand #RoccamoreRebel.

Portrættet af Anna er fotograferet af den prisvindende danske fotograf Marie Hald.

SHOP FOXY FUXIA

Katrine Lee Larsen, Grundlægger, CVO og #RoccamoreRebel

Hvis der er én ting, Katrine ønsker sig til jul, så er det have uden plastik. Men da julemanden nok ikke kommer med det i år, gør hun selv noget ved det.

Da hun blev færdiguddannet, tog Katrine til Bali for at svømme og dykke, men fandt det smukke vand fyldt med plastik. Plastforurening kan være ubelejligt for svømmere og dykkere, men det er en katastrofe for havene og dets planter og dyreliv.

I 2019 grundlagde hun Copenhagen Cartel, en virksomhed med missionen om at reducere maritim plastikforurening. Copenhagen Cartel sælger badetøj og sportstøj lavet af genanvendte fiskenet og bruger sit overskud til at støtte havrensningsaktiviteter.

ALL I WANT FOR XMAS

Katrine er en ægte #RoccamoreRebel, der finder energi i at gå imod de den plastikfyldte strøm og vender problemet til en løsning. 

 

Portrættet af Katrine er optaget af den prisvindende fotograf Marie Hald.

SHOP PENELOPE IRIS

Elisa Lykke, PR-agent, erotisk skønlitterær forfatter og #RoccamoreRebel

Vi siger det måske ikke højt, men hvem vil ikke gerne have vækket deres seksuelle fantasti? Elisa Lykke viger ikke tilbage for at dyrke sine erotiske drømme. Hun omfavner dem uden skam og deler dem med verden. 

Den 50-årige manager og PR-agent er kvinden bag den succesfulde serie af erotiskt skønlitteratur FEMALE FANTASIES (I-IIIV). Historierne er skrevet af Elisa og andre kendte kvinder, som ikke har noget imod at dele deres hede drømme.

Bøgerne er en dristig erklæring om kvinders ret til at nyde og udtrykke deres seksuelle fantasier. Og ikke mindst god læsning til de lange, kolde vinternætter.

ALL I WANT FOR XMAS

Portrættet af Elisa er optaget af den prisvindende fotograf Marie Hald.

SHOP ANNA WINTER PLUM

REBELLERNE

Vores #RoccamoreRebels er ikke anonyme kampagne modeller - de er loyale kunder, passionerede ambassadører, kvinder fra det virkelige liv, som har båret vores sko og bakket op om vores værdier.

Oplev alle vores fantastiske rebeller, deres historier og deres unikke måder at stå op for sig selv.

MØD ALLE REBELLER

GØR EN FORSKEL

#RoccamoreRebel er en portrætserie, der hylder kvinder, der står op for sig selv og dem omkring dem. Kvinder i dag har ikke brug for empowerment, men brug for at tro på os selv og stå op for, hvem vi er. Fremtiden er feminin, og vi vil gerne fejre de kvinder, der skiller sig ud og tør at gøre en forskel.

BAG KAMERAET

#RoccamoreRebel bliver skudt af den danske prisvindende fotograf Marie Hald. Hendes billeder fortæller historier om vores samfund, den menneskelige krop og psykisk sygdom. Marie har vundet velrenommerede priser som Feminas Feminist of the Year og Nikons Women Photograph (2019). Hun er blevet en del af roccamore-familien og er her på billedet iført sit yndlingspar - Rebecca.