40.000 SKOELSKERE BRUGER ROCCAMORE - GRATIS LEVERING - 30 DAGE GRATIS RETUR - OPTJEN POINT I SHOELOVERS CLUB

#roccamorerebel

Sheila Christiansen
Space Engineer, CEO og #RoccamoreRebel

Lige siden hun var en lille pige, drømte Sheila om at rejse ud i rummet. "Men du er jo ikke en dreng," sagde de voksne til hende. Sheila lyttede ikke til dem. Hun kunne ikke se, at det skulle gøre en forskel.

Som 20-årig fik hun studiejob hos NASA i USA. Senere meldte hun sig til det europæiske astronautprogram.

Selvom det ikke lykkedes at blive en af de få udvalgte, der skulle på mission, har hun ikke opgivet drømmen om at nå stjernerne.

I 2020 blev hun co-founder og CEO af Spacetech denMACH: et selskab, der udvikler kommunikationsløsninger, der via satellitter gør det muligt at indsamle data fra de selv de fjerneste og mest isolerede steder på jorden og på andre planeter. Selskabet har som mål at revolutionere måden vi kommunikere på og give alle på kloden mulighed for at kommunikere "near real time" via rummet.

SHOOT FOR THE MOON

Sheila er et levende bevis på, at man aldrig kan have for store drømme. Hun er en ægte #RoccamoreRebel - og en inspiration for alle os andre.

Portrættet af Sheila er taget af den prisvindende fotograf Marie Hald.

SHOP DAYA BLACK STUDS

REBELLERNE

Vores #RoccamoreRebels er ikke anonyme kampagne modeller - de er loyale kunder, passionerede ambassadører, kvinder fra det virkelige liv, som har båret vores sko og bakket op om vores værdier.

Oplev alle vores fantastiske rebeller, deres historier og deres unikke måder at stå op for sig selv.

MØD ALLE REBELLER

GØR EN FORSKEL

#RoccamoreRebel er en portrætserie, der hylder kvinder, der står op for sig selv og dem omkring dem.Kvinder i dag har ikke brug for empowerment, men brug for at tro på os selv og stå op for, hvem vi er. Fremtiden er feminin, og vi vil gerne fejre de kvinder, der skiller sig ud og tør gøre en forskel.

BAG KAMERAET

#RoccamoreRebel bliver skudt af den danske prisvindende fotograf Marie Hald. Hendes billeder fortæller historier om vores samfund, den menneskelige krop og psykisk sygdom.Marie har vundet velrenommerede priser som Feminas Feminist of the Year og Nikons Women Photograph (2019). Hun er vokset til at blive en del af roccamore-familien og er her på billedet iført sit yndlingspar - Rebecca.