60.000 SHOELOVERS BRUGER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING & 100 DAGE RETUR 📞 4043 1247

Videnskaben bag den komfortable indersål

ROCCAMORES INDERSÅL ER VIDENSKABLIGT VALIDERET

Såle fabrik i Italien, roccamore produktion af sko

Vores unikke indersål er skabt af vores stifter, Frederikke Antonie Schmidt, en dansk skodesigner, som var meget frustreret over altid at skulle vælge mellem komfort eller design.

Sammen med en ortopædisk håndskomager besluttede hun, at designe og udvikle en sål, der ville forme foden til at gå så anatomisk korrekt som muligt i høje hæle. Sålen blev testet igen og igen, indtil den til sidst var så komfortabel som den kunne blive. 

Og sådan blev roccamore født

Videnskabeligt valideret

Roccamores sål er blevet valideret af videnskabelig forskning på Hvidovre Hospital.

"De ortopædiske stiletter er opbygget med støtte i svangen og en lille pude, der presser op under forfoden, så der bliver et større kontaktområde under hele foden. På den måde fordeler man sin vægt og aflaster trykket på blandt andet forfoden"

- PhD og speciallæge i ortopædkirurg på Hvidovre Hospital Jeannette Østergaard Penny

Hvidovre hospitals artikel

Undersøgelsen kort fortalt

I efteråret 2015 testede PhD og speciallæge i ortopædkirurg på Hvidovre Hospital Jeannette Østergaard Penny om “Ortopædiske stiletter fra hylden* kan reducere tryk på forfoden og øge komforten i forhold til almindelige stiletter?”

Studiet havde til formål at undersøge, om en ortopædisk stilet kan modulere tryk og komfort under forfoden, svangen og hælen. 22 kvinder deltog.

Konklusionen blev at ortopædiske stiletter fra hylden* med indbygget mellemfodspude, svangstøtte og hælkappe kan sænke trykket under hælen og forfoden sammenlignet med almindelige stiletter og kan forbedre komforten ved daglig brug. 

*Med “Fra hylden” menes produkter der kan købes i almindelig handel og ikke specialfremstillet. 

Læs hele undersøgelsen

VORES SÅLE

DEN KLASSISKE

Den mest brugte indersål findes både i de høje og lavere modeller. Den klassiske roccamores indersål, er videnskabeligt valideret af CORH (Clinical Orthopaedic Research Hvidovre).

SE HØJE HÆLE

BALLERINA SÅLEN

Den flade indersål, der benyttes i Sacchetto ballerinaerne, har taget næsten et år at udvikle. Den har en stødabsorberende puder i, der løfter både foden både for, bag og ved svangen.

SE BALLERINAER

SANDAL SÅLEN

Vi har udviklet en ny indersål til vores Angie Sandaler sammen med nogle af de dygtigste skomagere i verden. Sålen er stødabsorberende og løfter både foden både foran og bagved, for endnu mere komfort. Den er lavet i det lækreste ruskind.

SE SANDALER

SNEAKER SÅLEN

De unikke såler på vores sneaker boots er fremstillet af vores portugisiske produktionspartner Bolflex. Bolflex kalder dem B-light såler. Du kan glæde dig til en ekstrem lethed med en sål, der vejer blot 224 gram. Samtidig er den både modstandsdygtig og yderst slidstærk.

SE SNEAKER FAMILIEN

ALTID HÅNDLAVET

Alle vores sko og såler er håndlavede i Italien og Portugal af nogle af de dygtigste skomagere i verden.
Vi har arbejdet med de samme fabrikker siden starten af roccamore, og de er en del af familien i dag.

Læs mere om produktionen

KLASSISK LÆDERSÅL

Den første sål vi skabte var i glat læder. Sålen er lavet af naturligt læder og fast i formen.Den er mindre fleksibel til forskellige fodformer, men er nem at rengøre og giver stabil støtte. Denne sål findes i mange af vores roccamore icons og sandaler.

Se vores icons

INNOVATIV TEKSTILSÅL

Vores tekstilsål er designet i et meget avanceret teknisk vævet materiale. Materialet har vi selv udviklet og produceret i samarbejde med vores italienske sålefabrik. Tekstilsålen kan findes i de fleste af vores nye modeller. Denne sål er designet i to komplementære materialer og giver ekstra støtte under din forfod. Sålen er blødere end lædersålen og former sig mere naturligt efter fodens form. Den er også fuldt åndbart, hvilket gør den super behagelig - selv for varme fødder.

Se nyheder