60.000 SHOELOVERS BRUGER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING & 100 DAGE RETUR 📞 4043 1247

GUIDE TIL SKOPLEJE

Roccamore sko er håndlavet af nogle af de mest dygtige, kyndige og talentfulde skomagere i verden. De laves i hånden og/eller af menneskebetjente maskiner. Efterbehandlingsprocesserne udføres 100 % i hånden.

Vi anbefaler ikke at cykle eller køre bil, når du har dine roccamores på, da de kan blive beskadiget.
Skomagere kan reparere de fleste almindelige skader, men pas ekstra godt på ikke at ridse materialet, da det er unikt og kan være næsten umuligt at reparere.

JEG ER IKKE PERFEKT. JEG ER HÅNDLAVET.

I modsætning til mange masseproducerede mærker er roccamore-sko ikke dækket af kraftige belægninger, som ofte indeholder plastik for at give skoene en kunstig-perfekt finish.

At vores sko er lavet i hånden i naturlige materialer betyder, at der kan være små ufuldkommenheder, som på ingen måde skader skoenes kvalitet eller slidstyrke. Disse ufuldkommenheder er ikke defekter, men snarere en påmindelse om, at skoene er fremstillet i hånden og med integritet.


Hvis du mener, at der er en ufuldkommenhed, der forhindrer dig i at bære, nyde eller elske hælene - send venligst en reklamation HER.

HVORNÅR SKAL DU BRUGE BESKYTTENDE SPRAY

Vi anbefaler at spaye dine læder- eller ruskindssko med roccamore-skobeskyttelse spray over hele den ydre overflade for fuld beskyttelse. Du kan også bruge et hvilket som helst andet mærke af ruskind/læder kombinationsspray.


Spray skoene fra 20 cm afstand, så lige og jævnt som muligt. 
Lad dem tørre i mindst 12 timer. Gentag en gang om måneden for optimal beskyttelse.


BRUG IKKE SPRAY PÅ vores metalliske (guld eller sølv) modeller. Kemikalierne inde i sprayen kan reagere negativt med lamineringen af ​​læderet og forårsage skader.


BRUG IKKE SPRAY PÅ vores nubuck-lædersko.


Du behøver ikke bruge en beskyttende spray på roccamore sko lavet med glitter eller pony hår læder. Det vil ikke skade dem, men det vil heller ikke beskytte dem.

GODE RÅD TIL ALLE SKO

Hold dine sko væk fra overdreven varme, regn, sne, slud, hagl og andre væskefarer. 

Skulle det ske, så lad dem tørre naturligt. Læg dem aldrig tæt på radiatoren, da det kan smelte limen og ødelægge skoene.


Hvis sålerne slides eller bliver beskadiget, kan de repareres af en skomager. For god vedligeholdelse anbefaler vi at gøre det ved de første tegn på alvorligt slid, da reparationer er nemmere og mere effektive, før skaden bliver for stor.


Roccamore hæle er dækket af forskellige materialer; om det er det samme bløde læder eller ruskind, der bruges til at lave hele skoen, eller har specielle detaljer såsom lakeret plastik eller lak; vi bruger materialer af højeste kvalitet. På trods af de bedste materialer er vores hæle stadig sarte og bør behandles med ekstra omhu.

SÅDAN OPBEVARER DU DINE SKO

Læder skal ånde. Giv dine sko en 24 timers "timeout" en gang om ugen, især hvis du bruger dem dagligt. Ellers kan læderet hærde og kan begynde at lugte.


Opbevar dine lædersko på et køligt, tørt sted. Kold luft dræber lugt. Opbevar aldrig dine sko i en plastikpose eller -æske. da de kan stivne, når læder ikke kan ånde.

PLEJE AF RUSKIND

Vi anbefaler at spraye dine ruskindssko med en skobeskytterspray. Du kan købe den på roccamore.com, i vores butikker eller hos en skomager. Spray skoene fra 20 cm afstand, så lige og jævnt som muligt. Lad dem tørre i mindst 12 timer og gentag en gang om måneden for optimal beskyttelse.


Du kan bruge en ruskindsbørste til at vedligeholde dine sko, men vær meget skånsom og brug den kun på overfladen. Brug ikke metal børster.


Brug en mikrofiberklud uden væske eller vand på, for at rense materialet fra snavs eller støv.


Ruskind er et naturligt materiale og vil tilpasse sig din brug af det og forme omkring dine fødder.

PLEJE AF NAPPA LÆDER

Vi anbefaler at spraye dine nappa-lædersko med en skobeskytterspray. Du kan købe den på roccamore.com, i vores butikker eller de fleste skomagere. Spray skoene fra 20 cm afstand, så lige og jævnt som muligt. Lad dem tørre i mindst 12 timer og gentag en gang om måneden for optimal beskyttelse.


Til rengøring skal du bruge en fugtig klud uden væsker. Rengør med lette strygende bevægelser.


Du kan bruge et neutralt voksplejeprodukt til nappa- og kalveskindssko, for at tilføje en flot glans og holde læderet blødt.


Nappa læder er et naturmateriale og vil tilpasse sig din brug af det og forme omkring dine fødder.

PLEJE AF METALLISK LÆDER

Brug ikke spray på vores metalliske (guld eller sølv) modeller. Kemikalierne inde i sprayen vil reagere negativt med lamineringen af ​​læderet og kan forårsage uoprettelig skade.


Brug ikke poleringsvoks på vores metalliske lædersko.


Til rengøring skal du bruge en fugtig klud uden vaskevæsker. Rengør med lette strygende bevægelser.

PLEJE AF PONYHÅR SKIND

Ponyhår skind er lavet af kohud, ikke egentlige ponyer. Navnet kommer fra at bruge den side af huden, der har hår, hvorimod det meste læder er lavet fra den ikke-hårede side.


Brug ikke poleringsvoks på vores ponyhår lædersko.


Ponyhårene beskytter det underliggende læder, men vi anbefaler stadig at holde dem ude af regn eller overdreven fugt.


Til rengøring skal du bruge en fugtig klud uden væsker. Brug en let strygende bevægelse i hårets retning.


Hvis du ønsker det, kan du børste ponyhåret let med en blid kam i hårets retning. Ponyhår er et naturligt materiale og vil tilpasse sig din brug af det.

PLEJE AF LAK

Brug ikke spray eller poleringsvoks på vores laksko.


Til rengøring skal du bruge en fugtig klud uden vaskevæsker. Rengør med lette strygende bevægelser.


Opbevar dem forsigtigt, med god plads omkring dem, da laklæderet kan deformeres, hvis det presses i længere tid.

PLEJE AF NUBUCK LÆDER

Du kan bruge en speciel nanospray til nubucklæder.


Brug ikke roccamore-skobeskyttersprayen, da den ikke er specialiseret til dette materiale. Brug ikke skovoksprodukter, da de kan plette læderet.


Brug en gummibørste til rengøring. Rengør med lette strygende bevægelser, alle i samme retning.


Nubuck læder er et naturligt materiale og vil tilpasse sig din brug af det og forme omkring dine fødder.

PLEJE AF GLITTER

Du behøver ikke bruge en beskyttende spray på vores glittersko.


Brug ikke en polervoks på vores glittersko.


Glitteret vil dække og beskytte det underliggende læder, men vi anbefaler stadig at holde dem ude af regn eller overdreven fugt.


Mens glitteret er sikkert klæbet til det underliggende læder, vil det forårsage skade på glitteret, hvis vi støder vores glittersko mod hårde kanter eller skarpe genstande.

PLEJE AF VANDAFVISENDE MATERIALE

Anna winter boots, bella boots og anniken grey er alle håndlavede af højkvalitets ruskind. De kommer med en speciel beskyttende belægning, som gør dem vandafvisende. Derfor behøver de ikke ekstra beskyttelse.


Brug ikke roccamore skobeskytterspray eller nogen anden spray eller beskyttende behandling.


Brug ikke skovoks eller andre poleringsprodukter.


Til rengøring skal du bruge en gummibørste (kun blød gummi, ikke en almindelig ruskindsbørste). Rengør med lette strygende bevægelser, absolut uden rengøringsmiddel/opvaskemiddel.


Hold ikke dine støvler våde i længere tid, da det kan plette læderet. Efter kontakt med vand, lad støvlerne tørre på et varmt og godt ventileret sted. Tør dem ikke i nærheden af ​​en varmekilde, såsom en radiator eller en pejs.

PLEJE AF VEGETABILSK GARVET SKIND

Vores kollektion af Vegetabilsk garvet skind er garvet uden brug af skadelig kemi.

På grund af det naturlige læder, der bruges til denne kollektion, kan du muligvis se nogle tegn på den kemikaliefri behandling fra det sidste trin af produktionen. Denne behandling indeholder salt, som under visse omstændigheder kan blive for tørt, hvilket får det til at se hvidt ud.


Hvis du ser hvide mærker på dine sko, betragtes dette ikke som en defekt og kan løses ved at bruge en fugtig mikrofiberklud til forsigtigt at tørre dem af.


Brug ikke vaskemidler, kun en lille smule vand. Med tiden og med slid vil de hvide spor forsvinde helt.

Du kan pleje vegetabilsk garvet glat skind med naturligt voks eller farvet voks. Vi anbefaler at give dine vegetabilsk gavede sko voks 1-2 gange årligt. Brug en skobørste og en mircrofiber klud. 

PLEJE AF VELOUR

Til rengøring af din veloursko skal du bruge en fugtig klud uden sæbe eller andet rens på. Rengør med lette strygende bevægelser. Brug venligst ingen beskyttende spray eller poleringsvoks på vores veloursko.


Opbevar dem forsigtigt, med god plads omkring dem, da velour kan få skader at at ligge presset over længere tid.

PLEJE AF CROC SKIND

Vi anbefaler at anvende en naturlig voks på dine croc sko, og bruger an normal skobørste til at påføre det. 

Det kan enten være samme farve som læderet eller en neutral farvet voks. 

Voksen påføres med cirkulære bevægelser indtil materialet ikke er mat længere og skinner.

PLEJE AF SNEAKERS

For Zarah modellen i Nubuck gælder:

Du kan bruge en speciel nanospray til nubuck læder.

Brug ikke roccamore skobeskyttersprayen, da den ikke er specialiseret til dette materiale. Brug ikke sko voks produkter, da de kan plette læderet.

Brug en gummibørste til rengøring. Rengør med lette strygende bevægelser, alle i samme retning.

Nubuck læder er et naturligt materiale og vil tilpasse sig din brug af det og forme omkring dine fødder.

For Maren modellen i skind gælder:

Vi anbefaler at spraye dine lædersko med roccamore skobeskyttelse spray over hele den ydre overflade for fuld beskyttelse. Du kan også bruge et hvilket som helst andet mærke af ruskind/læder kombinationsspray.

Spray skoene fra 20 cm. afstand, så lige og jævnt som muligt.
Lad dem tørre i mindst 12 timer. Gentag en gang om måneden for optimal beskyttelse.

For Racva modellen i mesh gælder:

Til pleje af strikkede polyamid mesh sneakers, anbefaler vi at du rengøre dem med en fugtig klud.
Skoene må ikke komme i vaskemaskinen.

Polyamid absorberer næsten ingen fugt og tørrer derfor meget hurtigt.

Sneaker såler:
Sålerne anbefaler vi at du rengør med en lille børste, eksempelvis en tandbørste. Og tørrer over med en blød, hårdt opvarmet svamp med vand på.

PLEJE AF KÆNGURUSKIND

Vores kænguruskind er fra Toscana, Italien.
Kænguruskindet stammer fra overskudsmateriale fra fødevareproduktion.
Kænguruskind er noget af det absolut mest slidstærke skind, der findes og har derfor en meget lang holdbarhed. Tilmed er vores kænguruskind coated for yderligere farveholdbarhed. 

Vi anbefaler at spraye kænguruskind med en skobeskytterspray. Du kan købe den på roccamore.com, i vores butikker eller hos de fleste skomagere.
Spray skoene fra 20 cm. afstand, så lige og jævnt som muligt.
Lad dem tørre i mindst 12 timer og gentag en gang om måneden for optimal beskyttelse.befaler du plejer dit kænguruskind med en skobe

Til rengøring skal du bruge en fugtig klud uden væsker. Rengør med lette strygende bevægelser.

Du kan bruge et neutralt voksplejeprodukt til kænguruskind, for at tilføje en flot glans og holde læderet blødt.

NITTER

Vi anbefaler at imprægnere lædereret og ruskinden, men gå udenom nitterne, da metallet kan reagerer på sprayen. Skulle der alligevel kommet lidt på, kan de nemt tørres af.

ROCCAMORE REPAIR SERVICE

Vi fokuserer på holdbare materialer, godt håndværk og høj kvalitet, så vores sko kan holde i mange år. Men, brosten og ujævnt fortorv og sjove fester kan have en uheldig virkning på dine sko og deres hæle.

Derfor har vi lavet roccamore repair service, hvor du kan købe reparation af dine sko, med dine shoelovers club points.

Læs mere om roccamore repair service >>

Videoguides

SE HVORDAN DU PLEJER DINE SKO

Pleje af ruskind

Pleje af nappa

Pleje af nubuck

Pleje af ponyhår

Pleje af velour

Pleje af nitter