60.000 SHOELOVERS BRUGER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING & 100 DAGE RETUR 📞 4043 1247
Du skal godkende brugen af marketing cookies for at benytte denne service. Klik her for at godkende cookies

FIND DIT PERFEKTE FIT!

Leder du efter damesko, der kombinerer stil og komfort?
Hos roccamore finder du et stort udvalg af komfortable højhælede sko, efterårsstøvler og flade sko, der passer perfekt til alle typer fødder.

Vores mål er at lave sko og støvler til dig, der ikke kun ser godt ud, men også føles behagelige at have på.

Vores komfortable højhælede sko og støvler er specielt designet med fokus på at give dig den rette støtte og aflastning, selv når du er på farten.
Med polstrede indersåler og ergonomisk formgivning kan du nyde at bære vores højhælede sko i timevis uden at opleve ubehag.

Leder du efter damestøvler eller flade sko, har vi også det! Vores støvler er lavet med fokus på komfort, så du kan nyde efteråret uden at gå på kompromis med din stil. Og vores flade sko er ideelle til afslappede dage, hvor du stadig ønsker at se godt ud og føle dig godt tilpas.

Vi ved, at hver persons fodstruktur er unik, og derfor kan du bruge vores Fit Finder, der kan hjælpe dig med at finde det perfekte fit. Uanset om du har brede fødder, smalle fødder eller noget midt imellem.

Tag vores test, og lad os hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse og bredde, så du kan få den bedste pasform og komfort. Du kan også prøve alle de sko du har lyst til i en af vores fem butikker.