60.000 SHOELOVERS BRUGER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING & 100 DAGE RETUR 📞 4043 1247

Historien bag roccamore

VORES HISTORIE

Dansk design. Italiensk attitude.

Roccamore sko er designet af den danske designer og stifter af roccamore, Frederikke Antonie Schmidt. Efter sin eksamen fra den prestigefyldte designskole, Polimoda, arbejdede Frederikke for flere luksusbrands, inden hun vendte tilbage til København, hvor hun udviklede sin unikke sål og startede sit eget mærke af behagelige høje hæle.

Roccamores sål er blevet valideret af videnskabelig forskning på Hvidovre Hospital.
"De ortopædiske stiletter er opbygget med støtte i svangen og en lille pude, der presser op under forfoden, så der bliver et større kontaktområde under hele foden. På den måde fordeler man sin vægt og aflaster trykket på blandt andet forfoden."
Undersøgelsen er lavet af PhD og speciallæge i ortopædkirurg på Hvidovre Hospital Jeannette Østergaard Penny.

Læs mere om vores sål

Lili sandal viola gold roccamore sandal purple gold lilla guld

Bag navnet

Roccamore kommer af de italienske ord roccaforte (fæstning) og amore (kærlighed). Og det er den følelse du får, når du tager et par af vores komfortable høje hæle på. Alle vores sko er et fort af kærlighed, der i modsætning til mange almindelige hæle, svøber din fod i komfort, så du kan gå i dem i flere timer uden at få ømme fødder. 

Roccamores mission er at inspirere kvinder til at stå stærkt og tage deres plads i verdenen. Det gør man bedst i høje hæle, og derfor laver vi smukke, behagelige høje hæle, der giver en følelse af power.

HVORFOR ER VI HER

Vores mission er at støtte kvinder i at være, som de er. Mange brands vil forsøge at overbevise dig om, at du bare skal ændre én ting mere, og så bliver du perfekt. Vi tror på, at du altid har været perfekt, og at din styrke ligger i at stå op for, den du er.

Vi tror også på, at det er nemmere at være sikker på sig selv i hæle, og vi har gjort dem så behagelige som muligt, så du kan stå stærkt hver eneste dag.

OPGØR MED MODEINDUSTRIEN

Roccamore er baseret på transparens og respekt og vi arbejder ikke med udsalg eller rabatter. Alle vores sko produceres i begrænset antal, og enkelte modeller kommer i limited editions, hvor der kun produceres meget få par. 

Vi er et mangfoldig team af mennesker fra mange nationaliteter og erfaring fra vidt forskellige faglige baggrunde. Det, der bringer os sammen, er vores tro på, at vi kan være et bedre eksempel for vores branche.

Fra begyndelsen har vi været imod overproduktion og spild, og i stedet arbejdet på at gøre vores processer så respektfulde som muligt. Vi forsøger at undgå materialespild, og anvende så meget af skindet som muligt. Et resultat af dette er vores nøglering kollektion, der er skabt af de sidste skindrester. Se alle vores nøgleringe her.

Stine Sara roccamore rebel in pink glitter boots

VI FEJRER KVINDER

Enhver kvinde fortjener at få en sko opkaldt efter sig, så vi opkalder alle sko efter vores skønne kunder og stærke kvinder omkring os.

Vi bliver inspireret af kvinder med særlige historier, som tør stå op for, hvem de er uden at sige undskyld - vi kalder dem rebeller. Ved at fortælle deres historier, håber vi at inspirere flere kvinder til at stærkt på deres måde.

Mød vores #RoccamoreRebels

ALTID HÅNDLAVET

Alle vores design er baseret på vores kunders ønsker og feedback. Når designet er på plads, sendes det til vores fabrik i Italien eller Portugal.

Hvert par tager tre måneder at lave – gennem 22 trin kommer de igennem i alt 17 forskellige skomageres hænder, før de ender hjemme hos dig.

Træd ind i processen og lær om skomageriets komplekse verden med vores mini-dokumentarvideo.

Læs mere om produktionen