40.000 SKOELSKERE BRUGER ROCCAMORE - GRATIS LEVERING - 30 DAGE GRATIS RETUR - OPTJEN POINT I SHOELOVERS CLUB

Handelsbetingelser og privatlivspolitik

Handelsbetingelser

Leveringsinformation

Vi tilbyder fri levering i Danmark, Norge, Sverige og EU. For levering udenfor EU (inkluderet af Norge og Schweiz), vil der blive tillagt et forsendelsesgebyr inden ordren bliver gennemført.  

Ordre der er bestilt mandag - fredag før kl 12 vil blive sendt fra vores lager den samme hverdag. Ordre som er bestilt efter kl. 12, i weekenden eller på helligdage, vil blive sendt den næste hverdag. 

Den normale leveringstid er 1-3 hverdage i Danmark og Europa. 

Leveringen i resten af verden er estimeret til 5-7 hverdag dage. 

Når din ordre er blevet sendt fra vores lager, vil du modtage en email som indeholder leveringsinformationer på den valgte transportør. Vi opfordrer til at følge de leveringsinformation du modtager for den nyeste opdatering omkring din ordre. 


Leveringsudbydere

Vil tilbyder levering til hele verden. Ud fra din placering tilbyder vi forskellige leveringsmuligheder. Efter du har tilføjet din leveringsadresse, kan du se hvilke udbydere som er tilgængelig i dit område. 

Når din ordre er blevet afsendt fra vores lager, vil du modtage en email på den mail som du har oplyst ved købet. Denne mail vil indeholde dine leveringsinformationer fra den leveringsudbyder, som du har valgt.  

Alle leveringsudbydere har deres egen vilkår og betingelser som kan påvirke leveringstiden. Roccamo ApS er ikke ansvarlig for forsinkelser i levering grundet forkert leveringsinformation. Det er ikke muligt at ændre adressen, når din ordre er modtaget af vores lager. 


Skatter og afgifter

Alle leveringsomkostninger er betalt af kunderne i landene uden for Danmark, Norge, Sverige og EU.

Når det er relevant er det kundens ansvar at betale eventuelle gebyrer, inklusive skatter, og/eller afgifter i importlandet. 

Roccamore ApS er ikke ansvarlig for forsinkelser i levering grundet udestående importafgifter. 


Forsikring

Sendes pakker uden forsikring kan Roccamore ApS ikke holdes ansvarlig for evt. bortfaldne pakker. 

Pakker som er bortfaldet i transport, kontakt venligst customercare@roccamore.com. Hvis du ikke har modtaget en pakke som er blevet leveret. Venligst gå videre med sagen direkte til den rette leveringsudbyder. 

Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til levering, tag endelig kontakt til os på customercare@roccamore.com eller vores chat gennem roccamore.com, vi svarer indenfor 24 timer mandag - fredag.

Retur- og byttepolitik

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb tilbyder vi 30 dages retur- og ombytningsret på alle ordre. De 30 dage gælder fra den dag du køber skoene i en fysisk butik eller for online ordre er de 30 dage gyldige fra den dag pakken er blevet leveret til den valgte leveringsadresse. 

Ved ordre der er ombyttet vil de 30 dage gælde fra den dag fra det oprindelige køb. Vi ombytter kun sko til samme værdi eller mindre. 


Bemærk venligst at vores retur- og byttepolitik ikke gælder på de følgende produkter:

Produkter købt på sample sale; Produkter som er en del af en speciel kampagne, dette inkluderer også sko som er lavet made-to-order (eksempel, salon 42 og crowdfunding kampagner, da disse er endelige salg); accessories (forfodssåler og skospray); og produkter som er købt secondhand.

Produkter købt på sample sale på www.roccamore.com kan returneres i 14 dage gældende fra den dag pakken er blevet leveret til den valgte leveringsadresse. Bemærk du selv afholder alle udgifter forbundet med returnering af sample sale items.

Produkter købt på sample sale i roccamore butikker kan ikke returneres eller byttes.


Online ordrer

Du har altid 14 dages fortrydelsesret på ordre købt på vores webshop, jvf. Forbrugeraftaleloven.

Vil du fortryde dit køb er du velkommen til at benytte forbrugeraftalelovens standard fortrydelsesblanket, eller blot kontakte os på mail: customercare@roccamore.com

Vi tilbyder fri retur i Danmark, Norge og Sverige for ordre som er købt online. I forsendelsen er der vedlagt er udprintet returlabel. Du kan også returnere dit online køb i en af vores butikker. 

For retur udenfor Denmark, Norge og Sverige er det kundens ansvar at betale for leveringsomkostninger for returnering af produktet, undtagen hvis andet er aftalt. 

Ved returnering tillad venligst 3-5 hverdage efter vi har modtaget din pakke på vores lager til at behandle din sag. Hvis du anmoder om refundering kan det tage yderligere 3-5 hverdage, afhængig af din bank, før pengene er tilgængelige på din konto. Kontakt venligst din bank hvis du har yderligere spørgsmål omkring dette. Vi kan kun tilbagebetale til den oprindelige betalingsmetode.

NB: Ved returnering gennem budbee kan der i nogle tilfælde tage op til 14 dage før vi modtager din pakke på vores lager.


Click & collect

Returneringer eller ombytninger som er afhentet i butikken skal også returneres i butikken igen indenfor de almindelige åbningstider. 


Returnering for butiks køb

Køb som er foretaget i en af vores fysiske butikker kan kun blive returneret eller ombyttet i butikken igen. Vi tilbyder 1 gratis retur og 1 gratis ombytning pr. ordre. 


Hvordan returnerer og/eller ombytter du et produkt

Med undtagelse af defekte produkter, skal alle produkter returneres i samme og salgsbare stand som da produktet blev sendt. Alle produkter må ikke være brugt og i deres originale, ubekadige emballage (inklusive skoæske og dust bag). Skoæsken skal også være beskyttet da dette anses for at være en del at produktet. 

Mens du prøver skoene derhjemme, anbefaler vi kraftigt at prøve dem på et område der er tæppebelagt, før du bruger skoene udenfor eller på hårde områder. Sko som har synlige skader; inklusive slidte, snavsede eller ændrede såler, vil ikke blive acceperet. Bemærk venligt at sko købt med en rabatkode eller som er en del af en kampagne ikke kan byttes til en anden model. I disse tilfælde vil vi kun imødekomme en udskiftning af størrelsen, for at hjælpe med at finde den rette pasform. 


For at fuldføre din retur:

Sørg for at returnere varen/varerne inden for 30 dage efter modtagelsen. Udfyld den vedlagte returformular og vedlæg den i pakken for at sikre rettidig returnering. Ved returnering fra Danmark og sverige bedes du bruge det medfølgende Bring eller GLS returlabel, der er inkluderet i din pakke.**Budbee returneringer: Order som er afsendt med budbee vil ikke indeholde et returlabel. Du skal selv bestille retur direkte gennem budbee, så vil de afhente din pakke. Bare følg linket fra budbee og klik på “Chatboblen” for at fortsætte.Ved returnering uden for Danmark, Norge og Sverige, bedes du bruge din nemmeste tilgængelig forsendelsesmetode og sende pakken til nedenstående adresse: Roccamore C/O, Systemtransport Kumlehusvej 1, 4000 Roskilde, Danmark For returnering uden for EU: Det er kundens ansvar at dække eventuelle importafgifter i forbindelse med modtagelsen af varerne tilbage i Danmark. Du modtager en pro-forma faktura med din levering, husk at vedlægge en kopi med din retur.


Hvis du handler i en af vores butikker, men bor uden for EU? 

Gode nyheder! Du kan få 15,5% tilbage på dit køb, når du handler inde i vores butikker. Du skal blot registrere dit køb med Pie Moms.

Kontakt venligst vores kundeserviceteam for yderligere spørgsmål på customercare@roccamore.com.

Rabatkoder & gavekort

Rabatkoder

Rabatkoder er kun gyldige online; de må ikke anvendes ved køb i butikken.

PolitikenPlus gælder ikke sko, der allerede er nedsat, eller som indgår i en limited edition kampagne eller produktion.

PolitikenPlus-rabatten kan kun bruges online. Rabatten gælder på den specifikke kollektion. Se venligst PolitikenPlus hjemmeside for detaljer.

Rabatkoder erhvervet gennem særlige konkurrencer, kampagner eller referral program udelukker hinanden og kan ikke akkumuleret eller kombineres. Der kan kun accepteres én rabatkode pr. ordre. 

Sko købt med en rabatkode eller gennem en speciel kampagne kan ikke byttes til en anden model, vi kan kun imødekomme ombytning af størrelser. 

Rabatkoder skal anvendes på købstidspunktet; rabatter kan ikke behandles som refusion for ordre der er gennemført. 

Rabatkoder opnået gennem landespecifikke kampagner eller promotion kan kun anvendes via den tilsvarende hjemmeside.

Rabatkoder erhvervet gennem samarbejder eller partnerskaber er engangsbrug og ikke gyldige på limited edition-produkter, sådan crowdfunding-kampagner og bæredygtighedslanceringer. 

Rabatkoder er ikke gyldige ved køb af gavekort.

Rabatkoder er ikke gyldige på gavekort, Cava Lounge, nøgleringe og tilbehør, vores Lola, Paloma og Bellucci modeller samt specielle kampagne- eller crowdfundingprodukter.

Referral koder er ikke gyldige på gavekort, Cava Lounge, nøgleringe og tilbehør samt særlige kampagne- eller crowdfundingprodukter.


Gavekort

Gavekort kan ikke refunderes. Hvis du returnerer et produkt købt med et gavekort, vil dit gavekort blive genaktiveret.

Gavekort kan ikke bruges i kombination med andre rabatter eller kampagnekoder.

Gavekort er gyldige i 3 år fra købsdatoen.

For spørgsmål bedes du kontakte os på: customercare@roccamore.com

Defekte varer og reklamationer

Defekte varer

Varer er klassificeret som defekte, hvis de modtages beskadigede, eller hvis der opstår en produktionsfejl inden for 24 måneder efter købet.


Alle varer kontrolleres for kvalitet, inden de sendes fra vores fabrik, men hvis du modtager varer, som du er i tvivl om, bedes du skrive til customercare@roccamore.com inden for 48 timer efter modtagelse af din ordre. Husk, at vi kun kan hjælpe med varer købt direkte fra roccamore.com eller vores forhandlere; hvis du køber et par sko brugt, giver du afkald på retten til at fremsætte krav med roccamore, da vi ikke kan være ansvarlige for skader forårsaget af den tidligere ejer.


Vores sko er håndlavet af nogle af de bedste skomagere i verden; alle vores materialer er udvalgt for deres høje kvalitet og bløde pasform. Vi bruger naturligt læder, som kan være mere udsat for små ufuldkommenheder; vi anerkender disse som en del af charmen og det, der gør vores sko unikke. På grund af vores skos håndlavede karakter kan der forekomme ru kanter omkring lynlåsen, de vil normalt blive blødere over tid, men hvis du oplever problemer, kan vi forsøge at hjælpe med at blødgøre dem yderligere. Disse ufuldkommenheder betragtes ikke som produktionsfejl, da de ikke forstyrrer brugen af ​​vores sko.


Hvis der konstateres en produktionsfejl, vil vi tilbyde at reparere skoene eller erstatte dem med samme eller lignende stil/model, når det er muligt. Du får pengene tilbage, hvis varen ikke kan repareres eller erstattes.


For at undgå at beskadige dine roccamores, anbefaler vi ikke at køre bil eller cykle med dine høje hæle på, da det kan beskadige læderet, der dækker hælene. Ridser på læderet forårsaget af cykling og/eller kørsel vil ikke blive betragtet som en produktionsfejl. Derudover vil sko, der er beskadiget som følge af slid, heller ikke blive betragtet som defekte. Vi er ikke ansvarlige for skader eller pletter forårsaget af andet tøj. Se venligst vores skoplejeguide for et komplet udvalg af plejetips.


Reklamationer

Hvis du ønsker hjælp til en reklamation, bedes du skrive til customercare@roccamore.com med dit ordrenummer og sende billeder af den pågældende skade, så vores kundeserviceteam kan vurdere problemet og hjælpe yderligere.

Hvis du har eventuelle spørgsmål vedrørende reklamationssprocessen, bedes du indsende et krav her.

Privatlivspolitik

Dataansvarlig
Vi er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi behandler om vores kunder og samarbejdspartnere. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.
Roccamore ApS
Bredegrund 1 2300 København S 
CVR-nr.: 36542225
Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, så kan du kontakte os via customercare@roccamore.com.

Behandlingsaktiviteter 

Besøg på hjemmeside
Når du besøger vores hjemmeside, så anvender vi cookies for at hjemmesiden kan fungere, hvilket du kan læse mere om i vores cookiepolitik.

Kommunikation med potentielle kunder
Når du har spørgsmål til vores side, eller ønsker at høre mere om vores services, så kan du kontakte os via:

E-mail: customercare@roccamore.com

Telefon: 40431247

Herigennem vil vi behandle dine personoplysninger, så vi kan indgå i en dialog med dig fx svare på spørgsmål om vores ydelser. Vi behandler kun den information, som du giver os i forbindelse med vores kommunikation.
Vi vil typisk behandle følgende almindelige oplysninger: navn, email, telefonnummer.
Vores hjemmel til at behandle disse personoplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f.
Vi sletter vores kommunikation med dig når det står klart om du ønsker vores ydelser eller ej.
Skulle der i et særligt tilfælde opstå et behov for at opbevare dine personoplysninger i længere tid, så vil dette kunne være tilfældet.

Kunder
Vi har behov for at kommunikere med vores kunder, så vi sikrer os, at ydelsen leveres korrekt. Herigennem kan vi behandle oplysninger om navn, adresse, ydelser, særlige aftaler, betalingsinformationer og lignende. 
Hjemlen til at behandle disse personoplysningerer er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra b.
Når ydelsen er leveret og eventuelle udestående er afsluttede, så vil vi umiddelbart herefter slette personoplysningerne.

Nyhedsbrev
Vi har et nyhedsbrev, som det er frivilligt at tilmelde sig – og du kan altid framelde dig dette igen. 
Formålet med nyhedsbrevet er at sende de tilmeldte mails med ny information fra virksomheden, som kan omhandle nyt indhold på hjemmesiden, annoncering af vores ydelser.
Vi vil kun sende dig mails, hvis du har givet dit aktive samtykke til dette. Det kræver i første omgang, at du angiver din mailadresse, samt krydser af at du ønsker at modtage mails om nyheder og tilbud.. På denne måde, så sikrer vi, at du rent faktisk selv har tilmeldt dig nyhedsbrevet dvs. afgivet aktivt samtykke. 
Vores hjemmel til at behandle dine personoplysninger (dvs. mailadressen) i forbindelse med nyhedsbrevet vil være databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra a.
Vi vil behandle dine personoplysninger, så længe at du stadig er tilmeldt nyhedsbrevet. Ved afmeldelse af nyhedsbrevet, så stopper vi også med at sende dette til dig. Har vi ikke sendt dig et nyhedsbrev i 1 år, så bortfalder dit samtykke som følge af vores passivitet.
Ved framelding af nyhedsbrevet, så gemmer vi dit nu tidligere samtykke i 2 år efter, at det senest er anvendt pga. forældelseskrav jf. Forbrugerombudsmandens spamvejledning afsnit 11.3. 

Bogføring
Vi skal gemme alle regnskabsbilag jf. bogføringsloven. Det betyder, at vi gemmer fakturaer og lignende bilag til brug for regnskabsføring. Heraf kan der fremgå almindelige personoplysninger som navn, adresse, ydelsesbeskrivelse.
Vores hjemmel til at behandle personoplysninger til bogføringen er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk.1 litra.
Vi opbevarer disse oplysninger i minimum 5 år efter at indeværende regnskabsår er afsluttet. 

Jobansøgninger
Vi tager glædeligt imod jobansøgninger med henblik på at vurdere om de matcher et ansættelsesbehov i vores virksomhed. 
Hvis du sender din jobansøgning til os, så er vores hjemmel til at behandle dine personoplysninger databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f. 
Hvis du har sendt en uopfordret ansøgning, så vil vi med det samme vurdere om din ansøgning er relevant, og herefter slette dine oplysninger igen, hvis der ikke er et match. 
Hvis du har sendt en ansøgning til et opslået job, så vil vi bortskaffe din ansøgning i det tilfælde, at du ikke ansættes, og umiddelbart efter at den rette kandidat er fundet til jobbet.
Hvis du indgår i et rekrutteringsforløb og/elleransættes til jobbet, så vil vi give dig særskilt information om hvordan, at vi behandler dine personoplysninger i denne forbindelse. 

Databehandlere
Få kan klare alt selv, og det samme gælder os. Vi har derfor samarbejdspartnere, samt benytter os af leverandører, hvoraf nogle kan være databehandlere.
Eksterne leverandører kan eksempelvis levere systemer til at organisere vores arbejde, services, rådgivning, IT-hosting eller markedsføring.
Vores webshop er hostet hos Shopify Inc. og dine data opbevares derfor på en sikret server hos dem.
Det er vores ansvar at sikre, at dine personoplysninger behandles ordentligt. Derfor stiller vi høje krav til vores samarbejdspartnere, og vores partnere skal garantere, at dine personoplysninger er beskyttet.
Vi indgår derfor aftaler herom med virksomheder (databehandlere), der håndterer personoplysninger på vores vegne for at højne sikkerheden af dine personoplysninger.

Videregivelse af personoplysninger 
Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand.
Profilering og automatiserede afgørelser
Vi foretager ikke profilering eller automatiserede afgørelser.

Tredjelandeoverførsler
Vi benytter som udgangspunkt databehandlere i EU/EØS, eller som opbevarer data i EU/EØS. 
I nogle tilfælde er dette ikke muligt, og her kan der benyttes databehandlere udenfor EU/EØS, hvis disse kan give dine personoplysninger en passende beskyttelse.

Behandlingssikkerhed
Vi holder behandlingen af personoplysninger sikker ved at have indført passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger. 
Vi har lavet risikovurderinger af vores behandling af personoplysninger, og har herefter indført passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at øge behandlingssikkerheden.
En af vores vigtigste foranstaltninger er at holde vores medarbejdere opdaterede om GDPR via løbende GDPR træning, samt ved at gennemgå vores GDPR-procedurer med medarbejderne. 

De registreredes rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.
Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os, så vi kan hjælpe dig med dette.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling
Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Tilbagetrækning af samtykke
Når vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, så har du ret til at trække dit samtykke tilbage. 

Klage til Datatilsynet
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.


Repair Service

Roccamore tilbyder at reparere din første reparation af hælene på dine Roccamore sko købt fra 1. Januar 2022 på www.roccamore.com eller i en af vores danske butikker. Denne ydelse dækker reparation af nye hæl-tipper og/eller skader i læderet på hælen, som kan limes på plads igen.


Denne service indkluderer ikke preloved sko, eller sko købt i andre butikker end vores egne roccamore butikker. 


Kunden bærer ansvaret for at pakke skoene forsvarligt ned, når skoene sendes til skomageren. Ligeledes bærer skomageren ansvaret for at sende skoene forsvarligt retur til kunden igen, efter at skoene er blevet repareret. Roccamore tager ikke ansvaret for skader under forsendelsen til og fra skomageren. Vi anbefaler derfor, at man pakker sine sko i en hård emballage og adskilt fra hinanden, så skoene ikke skaber mærker under forsendelsen.


Det er skomagerens ansvar at passe på skoene og opbevare dem sikkert, når de er modtaget. Skulle det mod forventning ske, at skoen går i stykker, er det skomagerens ansvar at dække omkostninger til et nyt par sko.


Reklamationsretten på 24 måneder vil ikke blive forlænget i forbindelse med denne service.


Du kan til enhver tid benytte dig af denne service, også efter de 24 måneders reklamationsret er overskredet, hvis skoen er købt efter 1. januar 2022.


Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundeservice på customercare@roccamore.com

Kontakt

Har du nogle spørgsmål angående ovenstående, så kontakt os gerne på customercare@roccamore.com eller på telefon +45 4043 1247.