60.000 SHOELOVERS BRUGER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING & 100 DAGE RETUR 📞 4043 1247
roccamore shoelover in purple roccamore boots

Hvad er #RoccamoreRespect People?

Vores sko er lavet af kvinder til kvinder og opkaldt efter de sejeste af dem. Vores community er med i hele designprocessen, fra ide til færdig sko, og en tæt samarbejdspartner på konstant at forbedre komforten. Hvert år indsamler vi penge til en organisation, der inspirerer kvinder til at stå stærkt.

HELLEBRO

Roccamore støtter Hellebro, et dansk herberg for unge hjemløse.

Hellebro er startet af Eva Riedel, der sammen med en masse frivillig arbejder for at skabe livskvalitet og bedre fremtidsmuligheder for de unge, så de kan komme i egen bolig og videre i livet. 

For hvert par sko solgt i vores Traceable Collection og Cradle to Cradle Certified® Collection donerer vi 7 kr. til Hellebro. Vi ved godt at det ikke lyder af meget, men mange bække små kan alligevel gøre en stor forskel og vores mission er at donere 50.000 kr i 2023.

Vi er glade for at i vil hjælpe os med at støtte dette fantastiske projekt! 

LÆS MERE OM HELLEBRO

TreeSisters

Den 8. marts 2021 lancerede vi en kampagne for, at støtte den internationale NGO TreeSisters, der arbejder for at styrke verdens tropiske områder ved at aktivere kvinder og plante træer.  

På syv dage indsamlede vi penge nok til at plante 20.000 træer, fordelt over de 12 lande, hvor TreeSisters uddanner lokale kvinder til at plante og passe træerne, og tjene deres egne penge og stå stærkt.

Læs mere om treesisters

Dress for success

Den 8. marts 2020 indsamlede vi 125.000 kr til organisation Dress For Success fra London der hjælper kvinder, der har få ressourcer, til at komme i job. Tidligere misbrugere, hjemløse kvinder, enlige mødre og kvinder, med lavt selvværd hjælpes til at tro på deres egen værdi og få selvtilliden tilbage. Gennem terapi, jobsamtale-træning samt styling, hår og makeup, lykkes det DFS at få kvinder i job hvert år. Samme år donerede vi alle vores anden-sortering sko til kvinder, der manglede høje hæle til deres jobsamtale.

Læs mere om dress for succes

WOMEN FOR WOMEN

Den 8. marts 2019 støttede vi NGO’en Women For Women på Malta, der kæmper for fri abort i landet, der som det sidste i Europa stadig har dødsstraf for kvinder, der får foretaget en abort. Deres mission er ligesom vores at styrke kvinder. Ved at give dem adgang til uddannels og fremme af ligestilling mellem kønnene. Fra salget af vores sko, indsamlede vi 130.000 kr som blev doneret til Women For Women, så de kunne fortsætte deres vigtige arbejde. 

Læs mere om Women for women

SHOELOVERS

Roccamore sko er lavet af kvinder til kvinder og vi designer alle vores modeller i tæt samarbejde med vores kunder. Vi finder hinanden i facebook gruppen roccamore shoelovers, hvor vores community er med til at designe sko og give feedback på kollektionen.

Kom med i Shoelover gruppen

Vores fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Vores sko er lavet af kvinder til kvinder og opkaldt efter de sejeste af dem. Vores community er med i hele designprocessen, fra ide til færdig sko, og en tæt samarbejdspartner på konstant at forbedre komforten. Hvert år indsamler vi penge til en organisation, der inspirerer kvinder til at stå stærkt.

Læs mere

PLANET

Vi fokuserer på holdbare materialer, godt håndværk og høj kvalitet, så vores produkter holder i mange år. Vores fabrikker er alle familieejede og nogle af de bedste i verdenen. Vi arbejder både med metalfrit, vegetabilsk og kromgarvet skind, og bruger ca. 30% danske skind i hele vores produktion.

Læs mere

PRODUCT

Vores sko skal holde i mange år, så vi faciliterer både reparationer af dine sko og videresalg af pre-loved modeller.

Vi arbejder på at skabe en transparant værdikæde med QR koder i alle sko, der viser hele skoens rejse.

LÆS MERE

PURPOSE

Vores mission er, at inspirere kvinder til at stå stærkt og tage deres plads i verdenen. Med vores Rebels kampagner fejrer vi de kvinder, der ikke er bange for at stå op for sig selv og andre, og skaber et fælleskab, hvor vi sammen løfter og inspirerer til, at stå stærkt.

LÆS MERE