60.000 SHOELOVERS BRUGER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING & 100 DAGE RETUR 📞 4043 1247
Stine Sara roccamore rebel in pink glitter boots

Hvad er #RoccamoreRespect Purpose?

Vores mission er, at inspirere kvinder til at stå stærkt og tage deres plads i verdenen. Med vores #RoccamoreRebel kampagner fejrer vi dem, der ikke er bange for at stå stærkt i verdenen, mens vi med vores #RespectHighHeels kampagner sætter fokus på den moderne ligestilling og de emner, vi mener gør en forskel.

#RespectHighHeels

Kampagner, der sætter fokus på den moderne ligestilling og de emner, vi mener gør en forskel for kvinder i dag.

Se kampagnerne

#RoccamoreRebel

Kampagner, der sætter fokus på de kvinder, der tør at stå op for sig selv og andre.

Mød rebellerne

De fire fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Vores sko er lavet af kvinder til kvinder og opkaldt efter de sejeste af dem. Vores community er med i hele designprocessen, fra ide til færdig sko, og en tæt samarbejdspartner på konstant at forbedre komforten. Hvert år indsamler vi penge til en organisation, der inspirerer kvinder til at stå stærkt.

Læs mere

PLANET

Vi fokuserer på holdbare materialer, godt håndværk og høj kvalitet, så vores produkter holder i mange år. Vores fabrikker er alle familieejede og nogle af de bedste i verdenen. Vi arbejder både med metalfrit, vegetabilsk og kromgarvet skind, og bruger ca. 30% danske skind i hele vores produktion.

Læs mere

PRODUCT

Vores sko skal holde i mange år, så vi faciliterer både reparationer af dine sko og videresalg af pre-loved modeller.

Vi arbejder på at skabe en transparent værdikæde med QR koder i alle sko, der viser hele skoens rejse.

LÆS MERE

PURPOSE

Vores mission er, at inspirere kvinder til at stå stærkt og tage deres plads i verdenen. Med vores Rebels kampagner fejrer vi de kvinder, der ikke er bange for at stå op for sig selv og andre, og skaber et fælleskab, hvor vi sammen løfter og inspirerer til, at stå stærkt.

LÆS MERE