60.000 SHOELOVERS BRUGER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING & 100 DAGE RETUR 📞 4043 1247

Vi har udvidet vores produktion til Portugal

SANDAL OG STØVLE FABRIKKEN

Vi har altid produceret vores roccamore sko i Italien, men nu er produktionen også udvidet til Portugal. Udover at det øger kapaciteten, giver et samarbejde med flere forskellige fabrikker, der specialiserer sig i forskellige skotyper og -stilarter os muligheden for at udvide vores sortiment og tilbyde en bredere vifte af sko.

Portugal er kendt for deres innovative tilgang og investeringer i vedvarende energi og høje miljøstandarder. De er initiativtagere til genanvendelse af materialer, reducering af kemikalier og CO2-udledning og har desuden investeret i cutting edge teknologi og de nyeste maskiner for at opnå mere miljøvenlige produktionsmetoder. Der er strenge miljøstandarder, som fabrikkerne skal opfylde, og de skal opnå certificeringer, før de kan eksportere deres produkt.

Fabrikken i Portugal er valgt ud blandt mere end 20 fabrikker på grund af deres fremragende håndværk og høje kvalitetsniveau.

Alle sko er håndlavet af dygtige kunsthåndværkere, ligesom i Italien og de arbejder med det bedste udstyr i produktionen, så kvaliteten er den samme som altid. Læderet er produceret lidt udenfor byen Porto i Portugal og i Italien.

For at sikre optimal komfort i skoene, benytter vi stadig de læste, vi har designet og udviklet i Italien. Så vores sko, der er produceret i Portugal, har den komfort, du kender. 

Vores produktionspartner er en familieejet virksomhed med stor stolthed og passion for deres arbejde, udover at være en af de bedste på markedet. Af deres ekspertiser kan nævnes de blokhæle, som flere af vores modeller har, som de producerer med stor præcision.

Sådan bliver dine håndlavede sko til

MØD VORES FABRIKKER

Vi har valgt vores samarbejdspartneres fabrikker på baggrund af deres forsøg på at vælge teknikker og processer der mindsker deres aftryk. Der er fokus på kvalitet, passion og know-how så skoene holder så længe som muligt. 

Læs mere om vores fabrikker

Vores fire fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Vi laver komfortable hæje hæle og ønsker gøre en forskel for kvinder. Vi lytter til vores communitys ønsker, tager vores kunder med på vores designrejse og udvikler vores modeller i dialog med dem. Hvert år indsamler vi penge til organisationer der gør en forskel for kvinder. 

Læs mere

PLANET

Vores produkter og produktion sætter et aftryk på miljø og klima. Men vi prøver at vælge de løsninger der er bedre for vores jord.

Vi har fokus på materialer med lang levetid, produktion og distribution tæt på vores kunder og nye teknologier.

Læs mere

PRODUCT

Transparens er vigtig i vores produktion. Vi benytter os af fabrikker og garverier der arbejder med løsninger og materialer der er bedre for vores sko og vores kunder.

Vi skaber sko i høj kvalitet og hjælper dig med at forstå deres rejse og passe på dem. 

Læs mere

PURPOSE

Roccamores mission er, at inspirere kvinder til at stå stærkt og tage deres plads i verden. Vi bliver inspireret af kvinder med særlige historier, som tør stå op for, hvem de er.
Ved at fortælle deres historier, håber vi at inspirere flere kvinder til at stærkt på deres måde.

Læs mere