40.000 SHOELOVERS BRUGER ROCCAMORE
GRATIS DAG-TIL-DAG LEVERING OG RETUR

#RoccamoreRespect

SPORBARHED

Transparens er et vigtigt element i vores produktion. Vi arbejder med fabrikker og garverier der forsøger at skabe bedre løsninger, og vi anvender materialer og indpakning der er bedre for vores sko og vores kunder. Vi skaber sko i høj kvalitet og hjælper dig med at forstå deres rejse fra produktion til butik og med at passe bedre på dem. 

Vores sporbare produktion går via disse fem trin

DE FEM TRIN

TRIN 1 - GÅRDENE

Vi anvender skandinavisk koskind produceret i samarbejde med det danske firma SPOOR.

SPOOR står for at udvikle og spore data på koen via en øremærkning, så vi kan se dens rejse og gården den kom fra. Læder i god kvalitet starter på gården. For alt det sporbare læder, der anvendes i roccamore, kan vi spore læderet tilbage til det skandinaviske landbrug, det stammer fra.

Læs mere om SPOOR

TRIN 2 - DE DANSKE GARVERIER

Det danske garveri Scan-Hide forarbejder og garver skindet med krom, udvælger den bedste kvalitet og giver derefter skindet et unikt SPOOR nummer.

Garveriet arbejder tæt sammen med deres leverandører om at reducere CO2 emissionerne fra deres produktion med 50% inden 2030 og har en mission om at blive CO2-neutral i 2050.

Læs mere om Scan Hide

TRIN 3 - DET TYSKE GARVERI

Den sidste garvningsproces udføres i Tyskland af Richard Hoffmans, et LWG guldbedømt garveri, med stort fokus på energieffektive processer. 

Richard Hoffmans GmbH & Co. KG, blev etableret i 1899 og er et tradionelt garveri med fokus på kvalitet og innovation. Det var et af de første garverier i Europa, der så lyset i en mere sporbar produktion og transparente samarbejder. 

Læs mere om Hoffmans

TRIN 4 - PRODUKTION I ITALIEN

Så rejser læderet til Toscana, Italien - en region berømt for skomageri. Et par roccamore støvler tager 3 måneder, 17 personer og 22 trin at blive skabt. Vi samarbejder med flere Italienske fabrikker i Toscana-området, et område kendt for sit know-how og fantastiske håndværk. Hver detalje, fra elastikken til hælen, bliver håndteret af nogle af de bedste skomagere i verden. Til sidst samles alle sko og sendes afsted til vores danske lager med lastbil.

Læs mere om fabrikkerne

TRIN 5 - VORES BUTIKKER

Efter en detaljeret kvaliteskontrol rejser dine sko med lastbil tilbage til Danmark.

Klar til at blive købt i vores butikker og online, og finde deres rette match. Roccamore sko er designet til at holde længe, hvis bare du passer godt på dem og plejer dem korrekt.

BESØG VORES BUTIKKER

For dig, der vil have transparens i produktionen af dine sko

SPORBARE ROCCAMORE HÆLE

lana boot orange

3.100 DKK

stina midnight

2.900 DKK

fiona beige

2.900 DKK

ICON

laurel midnight

2.900 DKK

laurel beige

2.900 DKK

carla cognac

3.100 DKK

ICON

carla midnight

3.100 DKK

tanja boot red

3.100 DKK