60.000 SHOELOVERS BRUGER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING & 100 DAGE RETUR 📞 4043 1247

Den første del af skodesignet

Hælefabrikken

Hæle fabrik i Italien, roccamore produktion af sko

Når du designer et par sko, starter du altid med hælen. At producere en ny hæl er en vanskelig og dyr proces og ofte ikke investeringen værd. En hæl har brug for meget specifikke volumener og mål for at understøtte din kropsvægt. Roccamore hæle er udvalgt fra et enormt bibliotek af former og muligheder og produceret på en lille hælfabrik i Toscana, tæt på vores andre fabrikker.

De investerer i moderne maskiner der optimerer deres energiforbrug. De laver alle deres modeller i 3D først, for at optimere deres processer og minimere spild af materialer. 

Sådan bliver dine håndlavede sko til

MØD VORES FABRIKKER

Vi har valgt vores samarbejdspartneres fabrikker på baggrund af deres forsøg på at vælge teknikker og processer der mindsker deres aftryk. Der er fokus på kvalitet, passion og know-how så skoene holder så længe som muligt. 

Læs mere om vores fabrikker

Vores fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Vores sko er lavet af kvinder til kvinder og opkaldt efter de sejeste af dem. Vores community er med i hele designprocessen, fra ide til færdig sko, og en tæt samarbejdspartner på konstant at forbedre komforten. Hvert år indsamler vi penge til en organisation, der inspirerer kvinder til at stå stærkt.

Læs mere

PLANET

Vi fokuserer på holdbare materialer, godt håndværk og høj kvalitet, så vores produkter holder i mange år. Vores fabrikker er alle familieejede og nogle af de bedste i verdenen. Vi arbejder både med metalfrit, vegetabilsk og kromgarvet skind, og bruger ca. 30% skandinaviske skind i kollektionen.

Læs mere

PRODUCT

Vores sko skal holde i mange år, så vi faciliterer både reparationer af dine sko og videresalg af pre-loved modeller. Vi arbejder på at skabe en transparent værdikæde med QR koder i alle sko, der viser hele skoens rejse.

LÆS MERE

PURPOSE

Roccamores mission er, at inspirere kvinder til at stå stærkt og tage deres plads i verden. Vi bliver inspireret af kvinder med særlige historier, som tør stå op for, hvem de er. Ved at fortælle deres historier, håber vi at inspirere flere kvinder til at stærkt på deres måde.

LÆS MERE