40.000 SKOELSKERE BRUGER ROCCAMORE - GRATIS LEVERING - 30 DAGE GRATIS RETUR - OPTJEN POINT I SHOELOVERS CLUB

De første der troede på visionen

DEN FØRSTE FABRIK

Da Frederikke gik på jagt efter en italiensk skofabrik for at opstarte sin produktion, var denne fabrik den allerførste, der troede på hende, og siden da har de været som familie. Roccamore startede som deres mindste kunde i 2016, men vi er siden vokset til at blive deres største kunde i dag.

Fabrikken blev grundlagt af 3 italienske brødre i 1926, beliggende nær Firenze. I dag drives fabrikken af den tredje generation, Giancarlo og Gianluca, og et team af højtuddannede kunsthåndværkere. Alle sko er håndlavet med omhyggelig opmærksomhed på alle detaljer og under ledelse af Modelista Franco.

De har fokus på at investere i nye maskiner og teknologi, der mindsker deres energiforbrug.

Sådan bliver dine håndlavede sko til

MØD VORES FABRIKKER

Vi har valgt vores samarbejdspartneres fabrikker på baggrund af deres forsøg på at vælge teknikker og processer der mindsker deres aftryk. Der er fokus på kvalitet, passion og know-how så skoene holder så længe som muligt. 

Læs mere om vores fabrikker

Vores fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Vi laver komfortable hæje hæle og ønsker gøre en forskel for kvinder. Vi lytter til vores communitys ønsker, tager vores kunder med på vores designrejse og udvikler vores modeller i dialog med dem. Hvert år indsamler vi penge til organisationer der gør en forskel for kvinder. 

Læs mere

PLANET

Vores produkter og produktion sætter et aftryk på miljø og klima. Men vi prøver at vælge de løsninger der er bedre for vores jord. Vi har fokus på materialer med lang levetid, produktion og distribution tæt på vores kunder og nye teknologier.

Læs mere

PRODUCT

Transparens er vigtig i vores produktion. Vi benytter os af fabrikker og garverier der arbejder med løsninger og materialer der er bedre for vores sko og vores kunder.

Vi skaber sko i høj kvalitet og hjælper dig med at forstå deres rejse og passe på dem. 

Læs mere

PURPOSE

Roccamores mission er, at inspirere kvinder til at stå stærkt og tage deres plads i verden. Vi bliver inspireret af kvinder med særlige historier, som tør stå op for, hvem de er.

Ved at fortælle deres historier, håber vi at inspirere flere kvinder til at stærkt på deres måde.

Læs mere