60.000 SHOELOVERS BRUGER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING & 100 DAGE RETUR 📞 4043 1247

De første der troede på visionen

DEN FØRSTE FABRIK

Family factory in Italy, roccamore production

Da Frederikke gik på jagt efter en italiensk skofabrik for at opstarte sin produktion, var denne fabrik den allerførste, der troede på hende, og siden da har de været som familie. Roccamore startede som deres mindste kunde i 2016, men vi er siden vokset til at blive deres største kunde i dag.

Fabrikken blev grundlagt af 3 italienske brødre i 1926, beliggende nær Firenze. I dag drives fabrikken af den tredje generation, Giancarlo og Gianluca, og et team af højtuddannede kunsthåndværkere. Alle sko er håndlavet med omhyggelig opmærksomhed på alle detaljer og under ledelse af Modelista Franco.

De har fokus på at investere i nye maskiner og teknologi, der mindsker deres energiforbrug.

Sådan bliver dine håndlavede sko til

MØD VORES FABRIKKER

Vi har valgt vores samarbejdspartneres fabrikker på baggrund af deres forsøg på at vælge teknikker og processer der mindsker deres aftryk. Der er fokus på kvalitet, passion og know-how så skoene holder så længe som muligt. 

Læs mere om vores fabrikker

Vores fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Vores sko er lavet af kvinder til kvinder og opkaldt efter de sejeste af dem. Vores community er med i hele designprocessen, fra ide til færdig sko, og en tæt samarbejdspartner på konstant at forbedre komforten. Hvert år indsamler vi penge til en organisation, der inspirerer kvinder til at stå stærkt.

Læs mere

PLANET

Vi fokuserer på holdbare materialer, godt håndværk og høj kvalitet, så vores produkter holder i mange år. Vores fabrikker er alle familieejede og nogle af de bedste i verdenen. Vi arbejder både med metalfrit, vegetabilsk og kromgarvet skind, og bruger ca. 30% skandinaviske skind i kollektionen.

Læs mere

PRODUCT

Vores sko skal holde i mange år, så vi faciliterer både reparationer af dine sko og videresalg af pre-loved modeller. Vi arbejder på at skabe en transparent værdikæde med QR koder i alle sko, der viser hele skoens rejse.

LÆS MERE

PURPOSE

Vores mission er, at inspirere kvinder til at stå stærkt og tage deres plads i verdenen. Med vores Rebels kampagner fejrer vi de kvinder, der ikke er bange for at stå op for sig selv og andre, og skaber et fælleskab, hvor vi sammen løfter og inspirerer til, at stå stærkt.

LÆS MERE