60.000 SHOELOVERS BRUGER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING & 100 DAGE RETUR 📞 4043 1247

#RoccamoreRespect Planet

VORES PROJEKTER

Biodiversitet

Med kampagnen “Respect the Butterfly” i 2021 indsamlede vi 42.500 kr. til at støtte et projekt om biodiversitet i samarbejde med Michael Kjerkegaard og Vejle kommune. Michael har i mange år arbejdet med holistisk afgræsning, hvor køerne græsser i et system, der giver jorden tid til at vokse vildt, og nye planter og blomster en chance for at komme frem.

Markerne opdeles i mange små folde, som afgræsses med dyr i kort tid. Herefter får græsset fred til at lave fotosyntese i 25-60 dage, inden dyrene igen vender tilbage og afgræsser det. Missionen er, at gøre jorden mere frugtbar og bedre til at holde på vand, når planterne får ro til at udvikle et større rodnet.

Læs mere om Michaels arbejde

TreeSisters

Med kampagnen “Respect the Rainforest” i 2020 fejrede vi organisationen TreeSisters og deres arbejde med at uddanne lokale kvinder i 12 tropiske lande til at plante træer og passe på dem. Overskuddet fra kampagnen var nok til at plante 10.000 træer og så valgte vi at fordoble beløbet, så vi endte med at donere penge nok til at plante 20.000 træer.

For hver sko vi solgte fra denne kollektion donerede vi penge til TreeSisters og indtil april 2022 indsamlede vi penge til at plante yderligere 1.588 træer.

Læs mere om TreeSisters og deres arbejde

Respect the seahorse

Med kampagnen “Respect the Seahorse” i 2021 indsamlede vi 21.000 kr. til at støtte organisationen Project Seahorse og deres kamp for at beskytte marineområder fra bottom trawling, en metode for fiskeri, der bla. truer søhestenes overlevelse. Project Seahorse blev etableret i 1994 af bla. Amanda Vincent, den første biolog i verden til at studere søheste under vandet og udvikle “konservationsprogrammer” for deres overlevelse.

Læs mere om Project Seahorse

Vores fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Vores sko er lavet af kvinder til kvinder og opkaldt efter de sejeste af dem. Vores community er med i hele designprocessen, fra ide til færdig sko, og en tæt samarbejdspartner på konstant at forbedre komforten. Hvert år indsamler vi penge til en organisation, der inspirerer kvinder til at stå stærkt.

Læs mere

PLANET

Vi fokuserer på holdbare materialer, godt håndværk og høj kvalitet, så vores produkter holder i mange år. Vores fabrikker er alle familieejede og nogle af de bedste i verdenen. Vi arbejder både med metalfrit, vegetabilsk og kromgarvet skind, og bruger ca. 30 % danske skind i hele vores produktion.

Læs mere

PRODUCT

Vores sko skal holde i mange år, så vi faciliterer både reparationer af dine sko og videresalg af pre-loved modeller. Vi arbejder på at skabe en transparent værdikæde med QR koder i alle sko, der viser hele skoens rejse.

LÆS MERE

PURPOSE

Vores mission er, at inspirere kvinder til at stå stærkt og tage deres plads i verdenen. Med vores Rebels kampagner fejrer vi de kvinder, der ikke er bange for at stå op for sig selv og andre, og skaber et fælleskab, hvor vi sammen løfter og inspirerer til, at stå stærkt.

LÆS MERE