60.000 SHOELOVERS BRUGER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING & 100 DAGE RETUR 📞 4043 1247
Såle fabrik i Italien, roccamore produktion af sko

Sålefabrikken

Vores sålefabrik blev grundlagt i 1970 og køres i dag af Fabio. Han sikrer at alle vores såler passer perfekt til skoene. Vores såler er lavet af læder med en forstærkning af gummi foran, for at gøre det mere praktisk.

Når sålerne er godt lavet, vil skoene vare længere.

Fra 2021 er alle vores såler lavet med vegetabilsk garvede og sporbar læder fra danske og svenske køer. Hver skind markeres med en unik kode, der kan spore materialets oprindelse helt tilbage til den faktiske ko. Dette produkt er udviklet i samarbejde med det danske garveri scanhide og SPOOR.

Du skal godkende brugen af statistik cookies for at kunne se denne video. Klik her for at godkende cookies

Sådan bliver dine håndlavede sko til

MØD VORES FABRIKKER

Vi har valgt vores samarbejdspartneres fabrikker på baggrund af deres forsøg på at vælge teknikker og processer der mindsker deres aftryk. Der er fokus på kvalitet, passion og know-how så skoene holder så længe som muligt. 

Læs mere om vores fabrikker

Vores fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Vi laver komfortable hæje hæle og ønsker gøre en forskel for kvinder. Vi lytter til vores communitys ønsker, tager vores kunder med på vores designrejse og udvikler vores modeller i dialog med dem. Hvert år indsamler vi penge til organisationer der gør en forskel for kvinder. 

Læs mere

PLANET

Vores produkter og produktion sætter et aftryk på miljø og klima. Men vi prøver at vælge de løsninger der er bedre for vores jord. Vi har fokus på materialer med lang levetid, produktion og distribution tæt på vores kunder og nye teknologier.

Læs mere

PRODUCT

Transparens er vigtig i vores produktion. Vi benytter os af fabrikker og garverier der arbejder med løsninger og materialer der er bedre for vores sko og vores kunder. Vi skaber sko i høj kvalitet og hjælper dig med at forstå deres rejse og passe på dem. 

Læs mere

PURPOSE

Roccamores mission er, at inspirere kvinder til at stå stærkt og tage deres plads i verden. Vi bliver inspireret af kvinder med særlige historier, som tør stå op for, hvem de er. Ved at fortælle deres historier, håber vi at inspirere flere kvinder til at stærkt på deres måde.

Læs mere