60.000 SHOELOVERS BRUGER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING & 100 DAGE RETUR 📞 4043 1247

Kun få skomagere i verden kan producere vores pumps

Pump fabrikken

Pump fabrik, produktion af roccamore sko i Italien

Vi begyndte at arbejde med denne fabrik i 2019. Fabrikken drives af Arnaldo, der er ekspert inden for hans felt og har lavet sko til store mærker siden 1980'erne.

Fabrikken ligger i Toscana, tæt på alle vores andre fabrikker, og en høj procentdel af deres energi kommer fra solcellepaneler.

Produktionen af en pump eller en ballerina er meget kompleks, og kun få skomagere i verden kan producere avanceret kvalitet, komfort og håndværk, der er grundlaget for en roccamore-sko.

De har lavet deres solcelleanlæg der understøtter deres forbrug til produktionen. De investerer i nye moderne maskiner der endvidere mindsker deres energiforbug og optimerer produktionen.

Sådan bliver dine håndlavede sko til

MØD VORES FABRIKKER

Vi har valgt vores samarbejdspartneres fabrikker på baggrund af deres forsøg på at vælge teknikker og processer der mindsker deres aftryk. Der er fokus på kvalitet, passion og know-how så skoene holder så længe som muligt. 

Læs mere om vores fabrikker

Vores fokusområder

#RoccamoreRespect

PEOPLE

Vi laver komfortable hæje hæle og ønsker gøre en forskel for kvinder. Vi lytter til vores communitys ønsker, tager vores kunder med på vores designrejse og udvikler vores modeller i dialog med dem. Hvert år indsamler vi penge til organisationer der gør en forskel for kvinder. 

Læs mere

PLANET

Vores produkter og produktion sætter et aftryk på miljø og klima. Men vi prøver at vælge de løsninger der er bedre for vores jord. Vi har fokus på materialer med lang levetid, produktion og distribution tæt på vores kunder og nye teknologier.

Læs mere

PRODUCT

Transparens er vigtig i vores produktion. Vi benytter os af fabrikker og garverier der arbejder med løsninger og materialer der er bedre for vores sko og vores kunder. Vi skaber sko i høj kvalitet og hjælper dig med at forstå deres rejse og passe på dem. 

Læs mere

PURPOSE

Roccamores mission er, at inspirere kvinder til at stå stærkt og tage deres plads i verden. Vi bliver inspireret af kvinder med særlige historier, som tør stå op for, hvem de er. Ved at fortælle deres historier, håber vi at inspirere flere kvinder til at stærkt på deres måde.

Læs mere