60.000 SHOELOVERS BRUGER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING & 100 DAGE RETUR 📞 4043 1247

En hilsen fra Frederikke

GODT NYTÅR!

"2023 har i sandhed været et spændende år for roccamore.  Roccamore fyldte 8 år, og hvor er det vildt at vores sko har stået i jeres garderober i 8 år nu. 

Vi lagde året ud med vores allerførste Facebook live, hvor I rev Angie Yellow ned af hylderne. Wow!

Senere åbnede vi vores butik i Salling Aalborg - og senere på året endnu en butik i Roskilde! Wow, nu har vi 5 butikker i Danmark. 

Kvindernes Internationale Kampdag fejrede vi sammen med Alt for damerne, hvor vi satte fokus på hverdagssexisme på arbejdspladserne. Noget, der ikke kan tales for meget om. 

Vi lancerede også vores eventyrlige samarbejde med Ib Antoni Legacy. Med broderede havfruer tilførte vi både danmarkshistorie og eventyrstøv til skoene. Tak til jer der kom og så den flotte udstilling i H. C.  Andersen hus i Odense.

Og vores Shoelovers trodsede både de københavnske og aarhusianske brosten, da vi i fællesskab med Anna Bogdanova trænede for endnu mere styrke til at “stand tall in heels”. 

Sammen med Maren og Zarah fra organisationen 5 Skoler giver vi kærligheden til sko videre, og donerer lokalt producerede sneakers, for hvert par vi selv sælger, til børn på flugt. Vi er så taknemmelige for al jeres støtte til dette projekt!

I efteråret trådte vi ind i debatten om ligeløn, og gav 14,2% i uligerabat. Den sats svarer til, hvad danske kvinder, ifølge EU Kommissionen, i gennemsnit får mindre i løn end deres mandlige kollegaer. En ulige rabat til en ulige verden. 

Og som 2023 går på held, sætter vi fokus på “the mental load” for kvinder - specielt i juletiden. 

Jeg er så taknemmelig for mit fantastiske team, butikker og fabrikker og selvfølgelig jer! Uden jer ville intet af dette have været muligt.

Jeg ønsker dig et godt nytår - og tusinde tak for al jeres støtte i med og modvind! “

Frederikke Antonie Schmidt

Dans ind i 2024 med komfort og smukke hæle

FESTLIGE NYTÅRSSKO