60.000 SHOELOVERS BRUGER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING & 100 DAGE RETUR 📞 4043 1247

Made in Denmark

THE MERMAID COLLECTION

IB ANTONI X ROCCAMORE

De broderede havfruer, som pryder skoens overflade, er inspireret af de sæsonbaserede havfruer af den danske kendte kunstner Ib Antoni.

Han blev kaldt ”Danmarks hoftegner”, fordi hans plakater med den lille havfrue, Tivoli og København var – og stadig er – med til at skabe en fortælling det nationale brand, som tiltrækker besøgende fra hele verden. En fortælling om gode fængslende designs og eventyrlighed.

Vi er begejstrede for samarbejdet om vores nye sko, og at vi kan bringe et lille stykke danmarkshistorie og eventyrstøv til dine fødder. 

Diêm Camille, Skuespiller, manuskriptforfatter og #RoccamoreRebel.

DANISH DESIGN: The Mermaid Collection

Diêm Camille. Skuespiller, manuskriptforfatter og #RoccamoreRebel.

Hvilken farve har den lille havfrue? Er hun en sød, lyserød prinsesse eller en Bad Bitch? Vi er ikke i tvivl: Havfruer findes i alle farver og former. Og de kan sagtens gå i ballerinaer.  

Vi er pavestolte af at samarbejde med Diêm Camille omkring lanceringen The Mermaid Collection. Den dansk-ivorianske skuespiller og manuskriptforfatter er en first-mover, der flytter grænser for dansk tv-fiktion. Hun spiller hovedrollen i den nyskabende danske tv-serie Bad Bitch, som hun også var med til at skrive manuskriptet til. Serien er det første danske TV-show med et all-black main cast.

The Mermaid Collection er skabt i samarbejde med arven efter Ib Antoni, manden, der med sine folkekære illustrationer, tegnede billedet af Danmark i 1960’erne og 1970’erne. Hvad er mere passende end at have Diêm, der tegner et nyt billede af Danmark i dag, til at lancere skoene? 

Sådan er The Mermaid Collection blevet til

SUBLIMT HÅNDVÆRK

Designprocessen bag vores smukke nye Kimberly sko er et håndværksmæssigt mesterværk. 

Det tager hele 15 minutter at brodere de smukke farverige havfruer…per sko!

Den Lille Havfrue er nok bedst kendt som en eventyrprinsesse, men hun var også en rebel. 

Hun turde drømme stort og fulgte sit hjerte, selvom det trodsede hendes familie.

Kimberly er fremstillet af blødt velour og ruskind i de fineste forårsnuancer. Den fine håndbukkede læderkant er orlatura - en speciel teknik hvor materialet foldes til en lækker blød kant på skoen. Kanterne er lavet af lækkert metallisk læder der matcher skoens flotte materiale.

IB ANTONI LEGACY STUDIO