60.000 SHOELOVERS BRUGER ROCCAMORE 🖤 GRATIS LEVERING & 100 DAGE RETUR 📞 4043 1247

Det er umuligt at være i dårligt humør i glimmersko

Coronakrisen satte alt i stå. Men den gav også mange virksomheder mulighed for at tænke nyt og teste alle de skøre koncepter, der havde ligget flere år i skuffen.

Danmark lukkede ned, og dommedagsstemningen lagde sig over de sociale medier. Mit feed blev hurtigt fyldt med rabatkoder og opråb fra alle mine yndlingsbrands, og mens jeg langsomt følte mig kvalt og overvældet af den negative energi, besluttede jeg mig for at gøre noget helt andet.

Jeg tog glimmersko på og lavede et opslag på LinkedIn om, hvordan man ikke kan være i dårligt humør i glimmersko.

Og så det gik stærkt.

På en uge havde 210.000 mennesker set mit opslag, og alle vores glimmersko var udsolgt. Hvorfor? Fordi alle vil være med, dér hvor festen er. Dér, hvor nogen har det sjovt.

Coronakrisen satte alt i stå. Men den gav også mange virksomheder mulighed for at tænke nyt og teste alle de skøre koncepter, der havde ligget flere år i skuffen. Hele branchen, måske hele verden endda, havde fået frikort til at tænke ud af boksen og genopfinde, eller i det mindste gennemtænke, deres forretningsmodel.

Hos Roccamore faldt omsætningen 80 procent den første uge, jeg havde tunnelsyn, og hele teamet gik i overlevelsesmode. På få dage producerede vi 30 nye koncepter, og allerede 17. marts var otte af dem live. Man kunne bl.a. booke online calls hos kundeservice, flytte sin betaling til næste måned, få leveret direkte til døren, også uden at åbne den, og vente 45 dage med at returnere.

 

»Jeg har bygget mit brand på tillid, transparens og stærke relationer. Til min fabrik, mine kunder og mit team.«

Vi havde to-tre online streams om ugen med fokus på udvalgte modeller og deres pasform. Og så åbnede vi begge butikker for private shopping events. En hel time med champagne og personlig vejledning. Seks events pr. dag og 100 procent konvertering pr. event. Langt under resultatet af en almindelig salgsdag, men den perfekte forkælelse i en træls tid og en populær fødselsdagsgave under hele lockdown-perioden.

Jeg har bygget mit brand på tillid, transparens og stærke relationer. Til min fabrik, mine kunder og mit team. Min fabrik er blandt de bedste i verden til deres fag, og vores forhold er bygget på respekt, fælles kærlighed for sko og heftige diskussioner om priser. Jeg har kun en fabrik – til gengæld er vi lige vigtige for hinandens overlevelse.

Læs hele artiklen på berlingske.dk